Arbetstält förenklar

Arbetstält förenklar

Går du i planerna på att bygga ett nytt hus eller renovera din fasad i vår? Eller är du sugen på att bygga ett Attefallshus på tomten för att kunna husera besökare som behöver stanna över natten? Det finns mycket att tänka på för att det ska gå som planerat och att du får ett resultat som du kan känna dig nöjd med. Allt från rätt material till bygget, färger, säkerhetsanordningar. En viktig del som många inte tänker på är att införskaffa ett arbeitstält för att kunna förvara material utomhus utan att det gör sönder eller blir stulet.

Skydd mot vädrets makter

Det kanske viktigaste hos en arbetstält, dess viktigaste funktion, är att skydda mot vädrets makter – alltså vind och nederbörd. Vårt svenska väder har mer att önska och du kommer tacka dig själv när du har möjlighet att stå under ett tak för att arbeta istället för att stå ute i regn och rusk. Risken finns att du inte ens tar dig ut vid dåligt väder överhuvudtaget!

Lika viktigt är att utrustning och material håller sig torra för att det inte ska uppstå skador. Skador på utrustning och material kan kosta dig stora summor om du behöver reparera eller köpa nytt. Kostnader som du antagligen mer än gärna slipper och lägger på annat.

Arbetstält i olika storlekar och former

Hos Obwiik kan du köpa och hyra tält i olika storlekar, i olika former och utav olika material. Det gör det lätt att att anpassa typ av tält för de behov du eller ditt företag har för byggnation, renovering eller tillbyggnad. De är alla säkerhetsklassade och brandskyddade och är gjorda i ett starkt material för att stå emot väder. Arbetstälten från Obwiik är enkla att transportera och att bygga upp/montera ner. Dessutom är det enkelt att placera tälten även på områden som är svåra att nå som tex på kullar eller i en skog.