Badrumsinredning på topp

Badrumsinredning på topp

Ska du göra om ditt badrum så är inr.se en superbra sida att hitta dina produkter på. De har ett brett utbud av allt det du behöver – och flera olika materialval.

Historien bakom Inr.se

Företaget startade i slutet av 80-talet av två stycken design entreprenörer som då skapade glasväggar för kontor och hotell. De skapade produkter som efterfrågades men som inte fanns ute på marknaden än. De mötte kundernas behov med lösningar som inte redan fanns.

Då hade firman namnet Inredningsglas, och det tog inte lång tid innan ryktet om hur duktiga de var spred sig och även vanliga konsumenter efterfrågade deras professionella produkter.

Inr.se, eller Inredningsglas som de hette då, var först i Sverige med att sälja skräddarsydda lösningar inom glasväggar till konsumenter via återförsäljare.

Idag har företaget slagit sig samman ned några andra ledande företag inom badrums design och växt till ett stort riskkapitalbolag.

Deras vision
Inr.se vill kunna möta alla kunders behov och önskemål, därför finns inga omöjliga uppdrag. Har de inte det du efterfrågar så ordnar de fram en lösning tillsammans med er.

De utvecklar ständigt badrums inredningen och låter kunden ta en stor plats i utvecklingen. De vill att du ska kunna ha ett badrum som speglar dig och din personliga smak och stil.

De ger dig förutsättningarna och lösningarna för att skapa det badrum du vill ha. Hittar du inte en duschvägg som passar hos er så hjälper inr.se er att ordna en duschvägg, skräddarsydd, för att passa i just ert badrum. Vare sig det handlar om att badrummet har snedtak eller vad det kan vara, så hjälper de dig att se till att ni blir 100% nöjda med er nya dyschvägg.

Duschväggar som passar dig

Så, ska du renovera badrummet eller bara köpa nya duschväggar, så kolla in det bra utbudet hos inr.se.

Det finns flera olika sorters glas att välja på till en duschvägg. Du kan även välja olika finish på glaset. Vill ni ha frostat glas eller klart glas? Vill ni ha något insikts skydd på, kanske i något fint mönster? Valmöjligheterna är oändliga och det är bara er smak och fantasi som sätter gränserna.

Det finns över 50 olika duschväggar att välja mellan i deras standard sortiment. Det finns även många olika beslag att välja till – hur vill du att upphängningen till duschväggen ska se ut? Vita, rostfria eller kanske i guld? Du kan snyggt matcha med knoppar och handtag i samma färg på övriga badrumsmöbler och krokar för handdukar och badlakan.

Och kom ihåg, hittar du inte det du söker så tveka inte att kontakta inr:s kunniga personal så kommer ni garanterat komma fram till en bra och snygg lösning precis i er smak för er.