Exklusiva parfymer värdiga en kejsare

Exklusiva parfymer värdiga en kejsare

Det finns parfym och det finns Creed. House of Creed grundades av James Henry Creed redan 1760, men då som ett skrädderi som försedde det engelska hovet med skräddarsydda kläder, doftande läderhandskar och beställda dofter. Senare så blev det sonen som tog över och senare även hans son som på begäran av Napoleon III och hans fru satte upp en verksamhet i Paris. Genom historien har parfymerna från Creed varit favoriter hos de flesta europeiska hoven. Det sägs att många av parfymerna som tillverkades gjordes det specifikt till olika personer. Idag finns det dock möjligheter att få en egen parfym från Creed. Det eftersom att nu, sju generationer senare så säljs parfymer från detta märke även till oss vanliga människor. Flera av parfymerna kan du hitta hos Cedvard, bland annat storsäljaren Creed Aventus samt flera andra av detta märke.

Creed Aventus

Creed Aventus är en doft som hyllar modiga och ikoniska ledare som Alexander den store och Napoleon Bonaparte. Denna sofistikerade doft är uppbyggd av en komplex blandning av ingredienser, inklusive saftigt äpple, mörkt svartvinbär, tropisk ananas, uppfriskande italiensk bergamott, sensuell jasmin, kryddigt enbär och jordnära patchouli. Den avslutas med basnoter av slånlav och söt vanilj, vilket ger en djärv och elegant upplevelse för dina sinnen.
Denna Eau de Parfum representerar styrka och framgång, och det är inte förvånande att Creed Aventus är den bästsäljande parfymen någonsin från Creed.

Hitta en parfym för dig

Oavsett om du vill köpa en exklusiv parfym från Creed eller föredrar ett annat märke inom parfym så kan du besöka Cedvard. Dessa hittar du på cedvard.se. Hos dem finns det nämligen en mängd olika parfymer för både dam och herr. De erbjuder även produkter för hud, hår, rakning och skäggvård. Hos dem kan du hitta det du behöver för att dofta gott och ta hand om ditt hår och din hud.