Få bilen såld direkt

Få bilen såld direkt

Har du också tröttnat på allt krångel som lätt följer med vid en privat bilförsäljning? Då kan vi glädja dig med positiva nyheter!

Sälj bilen online
Nu kan du slippa alla bekymmer med att få din bil såld och i stället få den såld direkt. Låter det för bra för att vara sant? Det är det som tur är inte. Vi kan glädja dig med att det enda du behöver göra är att klicka in på https://bilkoparna.com/ där du gör en kostnadsfri värdering av bilen. Det fina i kråksången är att de köper din bil oavsett vilket skick den befinner sig i. Du kan sälja din bil lika smidigt och enkelt även om den inte har genomgått en godkänd besiktning, har skador eller mekaniska och elektroniska fel. Detta gäller inte enbart personbil – utan även husbil, husvagn, lätt lastbil, veteranbil, sportbil eller taxibil.

Trygg bilaffär
Nu slipper du således att fixa med annonsering, köpebrev samt allt krångel om priset, som det dessvärre brukar bli vid bilförsäljningar.
Här får du en trygg försäljning där de kommer ut till dig, hämtar din bil och betalar direkt. Du väljer om du vill ha betalningen insatt på bankkonto, via swish eller kontant.
Det här är ett tryggt och enkelt sätt att sälja sin bil på. Då även trasiga och defekta bilar säljs, behöver du således inte se till att kosta på dig dyrbara reparationer innan du kan lägga ut din bil till försäljning. Bilmärke, årsmodell eller antal mil som bilen har gått spelar inte heller någon som helst roll. Har du en krockskadad bil? Inga problem det heller – den hämtas och du får betalt direkt även där.
Om du är i startgroparna för att sälja din bil, eller om du kanske har haft din bil ute till försäljning utan resultat – tveka inte att göra en kostnadsfri värdering redan idag. Då har du snart din bil såld!