Feriepartner – ett brett urval på stugor i Danmark

Feriepartner – ett brett urval på stugor i Danmark

Feriepartner är en av de största aktörerna vad gäller stuguthyrning i Danmark. Feriepartner är en del av EDC gruppen och samarbetar direkt med privata stugägare. Det finns lokala kontor över hela landet men bokningen sker på nätet via hemsidan. Självklart finns även all information att tillgå via hemsidan. Frånvaron av mellanhänder innebär att de kunnat hålla priserna nere, samtidigt med att det nära samarbetet med stugägarna borgar för hög kvalitet.

Man har mer än 5000 privata sommarstugor placerade över hela Danmark, både i närheten av kulturupplevelser, naturområden och vid de långa danska stränderna. Stugorna bjuder också på olika sorters upplevelser i sig själva och man hittar till och med husbåtar bland urvalet. Är man flexibel med datumen finns det fördelaktiga sista minuten erbjudanden och man har även rabatt för gäster som bara är två. Faktiskt kan man spara upp till 25% på en romantisk semester.

Feriepartner promoverar sina stugsemestrar året runt och det är lätt att hitta en stuga både över julen, på höstlovet, i Kristi himmelfartshelgen eller närhelst man råkar ha möjlighet att boka en stuga Danmark.

Trygghet för kunderna

Då man värnar om kundernas trygghet är Feriepartner självklart med i både branschföreningen och anknuten till ”Ankenævnet for feriehuse”. Utöver det, samarbetar man med Gouda rejseforsikring om ett ”Tryghed inklusiv” paket som bl.a. täcker återbetalning av hyra om man som kund blivit sjuk eller skadats och därför inte kan utnyttja den hyrda stugan.

Flera järn i elden

Feriepartner opererar lokalt och har även ett sidoprojekt för att ge tillbaka till närmiljön. Man har tagit fram en egen upplevelsesfond som stödjer olika lokala upplevelsesinitiativ. Gemensamt för dem är dock att de ska gagna både stugägare, lokalbefolkningen och sommargästerna. I 2018 räknar man med att dela ut över en miljon danska kronor, fördelat på de 27 olika lokalområden man har i Feriepartner.