Finn dina vitvaror hos tretti.se

Finn dina vitvaror hos tretti.se

Internetvaruhuset tretti.se säljer vitvaror och hushållsapparater till förmånliga priser. All deras försäljning sker online. Oftast är priserna lägre än i vanliga fysiska butiker, vilket bland annat beror på att man inte har kostnader för lokalhyra, butikspersonal och butiksexponering. När de håller sina kostnader nere, betyder det att man kan erbjuda sina kunder billiga priser.

Stort sortiment

Tretti.se har enligt deras hemsida Nordens största sortiment inom vitvaror. Deras vision är att ett brett utbud kan göra det möjligt för kunderna att hitta just de produkter som passar till deras specifika vardagsbehov. Man har utförliga köpguider under varje produktkategori, och de har vitvaruspecialister som finns redo att ge service till kunderna och hjälpa till med att hitta rätt produkt. Tretti.se har bl.a. ett djupt och brett sortiment inom vanliga produkter såsom kylskåp, dammsugare och köksapparater till matlagning.

Gott renommé och fokus på nöjda kunder

Den stora prisjämförelsesiten Pricerunner har ett konsumentbedömningssystem där kunder kan betygsätta sin köpupplevelse. Med hjälp av denna utnämner man varje år ”årets e-handlare” inom olika kategorier av produkter. Här har tretti.se vunnit utmärkelsen som årets e-handlare inom kategorin vitvaror, hela 8 år i rad mellan 2006 och 2015.

Nöjda kunder är med andra ord väldigt viktigt för tretti.se, och de vill att det skall vara enkelt och smidigt att handla online. Man erbjuder bl.a. fri frakt i hela Sverige, och 30 dagars öppet köp. Webshoppen är alltid öppen och ger tillgång till ett komplett sortiment, samt uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. Man erbjuder säkra betalningsalternativ, och kunderna har möjlighet att dela med sig av produkt och köpupplevelser till andra konsumenter. Tretti.se önskar att erbjuda 360 graders service, vilket betyder att man vill vara med hela vägen från inspiration, till rådgivning, köp, säker frakt, uppföljningsservice och till sist hjälp med underhåll av vitvaruprodukterna.

 

Tretti AB
Org.nr: 556665-7606
Postadress: Cementvägen 1, 136 50 Jordbro
Telefon: 0771-31 30 31
Webb: www.tretti.se