Flexibelt och praktiskt på lagret

Flexibelt och praktiskt på lagret

Organisera ditt lager på bästa sätt – allt för att skapa en så säker och smidig arbetsmiljö som möjligt.

Kvalitet och säkerhet främst

Söker du efter lagerhyllor till lagret? Perfekt, då behöver du inte leta längre! Här hittar du lagerhyllor och lagerställ av stabil, robust och tålig kvalitet. Lagerhyllorna levereras med spånskivor men om du hellre skulle vilja ha rent stål väljer du i stället en stålhylla.
Satsa gärna på att ha flera olika lagerhyllor och hyllställ i ditt lager. Det ger en ökad flexibilitet och ett större användningsområde.
Om lagerhyllan ska stå i en kallare miljö passar en rostfri lagerhylla eller en galvaniserad stålhylla bäst. Har du ett utomhuslager? Välj då helst galvaniserade stålhyllor.
Tänk på säkerheten och förankra alltid lagerhyllan så att den står stadigt. De djupare lagerhyllorna kan ofta stå utan förankring, men det är absolut bäst att se till att förankra dem ändå för att undvika rasrisk eller att de välter. Sätt alltid säkerheten främst!
Du hittar även ett stort utbud av tillbehör, som till exempel plastbackar eller utdragbara lådor – allt för att kunna skapa en så effektiv förvaring som möjligt.

Maximera lagringskapaciteten med flexibelt hyllsystem

Var noga när du bestämmer dig för vilka lagerhyllor och lagerställ som du ska investera i. Se över de exakta behoven och tänk över hur mycket vikt de måste klara av. Alla hyllor har nämligen olika viktbegränsningar för så väl hyllplan som för hela lagerhyllan. Om du endast har lättare gods som ska lagras passar en lite enklare hylla alldeles utomordentligt bra, men har du tyngre saker som ska förvaras bör du välja en lagerhylla med ett helt hyllsystem som har en betydligt högre belastningskapacitet. Ett hyllsystem har även en annan stor fördel och det är att du kan bygga ut den om du vill. Här får du en möjlighet att anpassa förvaringslösningen exakt efter dina behov.