Funderingar på nästa kundevent?

Funderingar på nästa kundevent?

Kanske funderar du på vart du ska hålla nästa kundevent, om det ska vara på kontoret eller ute på stan. Det beror såklart på hur stort det ska vara. Kanske har du en speciell grupp av kunder du vill ta extra bra hand om? Då kan det vara en idé att hyra ett tält och bjuda på lite mat och kanske ta dit en föredragshållare. Testa att googla ”Event tält” och se om du kan få tag på ett i närheten. Detta kan vara ett väldigt uppskattat inslag om det är sommar. Är det vinter är man såklart inomhus.

Restaurangbesök

Ett restaurangbesök är det klassiska upplagda valet när man vill göra något extra för sina kunder. Försök ta reda på om de har ett favoritställe och boka se om du kan boka in det. Det är alltid uppskattat.

Kombinera med ett event

Försök att kombinera ett restaurangbesök med ett event av något slag. Kanske tycker dina kunder att det är kul att komma ut på en båttur eller kanske vill de hellre testa av paintball. Det finns även ett otal möjligheter av events man kan hitta på ute i naturen. Det finns ofta ett brett utbud av möjligheter att välja mellan.

Föredrag

Att bjuda in en föredragshållare kan också vara en möjlighet. Det är många som vill lära sig något nytt och det är en perfekt möjlighet att göra det genom att lyssna på en kunnig föredragshållare.

Skäm bort dina kunder extra mycket

Ett annat sätt att skämma bort sina kunder extra mycket på är att bjuda dem på ett spa-besök. Detta är något som verkligen blir uppskattat.

Nu har du förhoppningsvis fått lite fler idéer till vad du kan bjuda dina kunder på inför nästa arrangement. Det är betydligt roligare än att hålla ett traditionellt kundmöte på kontoret.