Handterminaler i allt fler branscher

Handterminaler i allt fler branscher

När du går och handlar i din lokala butik finns det numer i de flesta större butiker ett antal handterminaler så att du själv kan scanna dina varor. Användandet av handterminaler breddas nu till fler branscher. Allt för enkelheten och effektivitetens skull. Vi berättar mer om handterminaler.

Fyra olika branscher

Numer finns det ett brett utbud av handterminaler. Inom detaljhandeln har det använts länge. Allt för att hjälpa detaljhandlare att bygga en sömlös och konsekvent kundupplevelse, på alla kontaktytor. Kunder vill ha samma service och upplevelse oavsett om de handlar online eller i butik. Allt från elektroniska hyllkantsetiketter, point of sale lösningar till handhållna terminaler ingår i detaljhandelbranschen.

Inom lager och logistik växer nu användningen av handhållna terminaler lavinartat. I lagerlokalen handlar allt om effektivitet och produktivitet. Spara tid, kraft och pengar genom att hantera dina varor effektivt och enkelt. Undvik plockfel, felaktiga leveranser och onödiga kostnader genom att använda lagerlösningar som alltid tar hänsyn till dina behov oavsett vad det gäller. Du behöver rätt lagerlösning för att automatisera processer och få ett bättre lagerflöde. En smartare lagerlokal stärker din verksamhet. Oavsett om det gäller frakt-, mottagnings-, leverans- eller inventeringshantering så passar handterminallösningar av lagerlösningar dina behov.

En tredje bransch där handterminaler växer är inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Det finns ett brett utbud av lösningar för hälsovård och sjukvård som ger den synlighet, information och säkerhet du behöver för att operera säkert och effektivt. Med information i realtid och automatiserad administration underlättar handterminalslösningar hälso- och sjukvårdsprocesser på sjukhus, apotek, laboratorier osv. Det handlar om framtidens hälsovård och sjukvårdsteknologi genom patient-id, patientspårning, medicineringsadministration, elektroniska hyllkantsetiketter och mycket mer.

Avslutningsvis kan även nämnas de lösningar för dig som arbetar mobilt. Handterminallösningar gör det smartare för dig när du är på språng. Lösningar för fälttjänster hjälper dig hantera omfattande tillgångar som att placera varor, schemalägga och uträtta arbete, inventering, fakturering, bokföring och andra backoffice-uppgifter.