Hitta rätt maskinleverantör

Hitta rätt maskinleverantör

Om du är ute efter en ny maskin från en maskinleverantörer, samt tillbehör till dessa, gäller det att hitta rätt produkt och lösningar som passar just dina behov. Alltså, att inte bara hitta rätt produkt men också rätt tillbehör, rätt och lämplig service samt rådgivning för ditt företags behov. Ofta behövs också någon att bolla åsikter och möjliga problem med för att kunna hitta lösningar och finna rätt arbetssätt och utrustning – för varje företag är unikt med unika behov, problem och potentiella lösningar.

Hur är supporten?

När man hittar en ny maskinleverantör är supporten en väldigt viktig del, de flesta har varken tid eller lust att sitta i telefonköer eller få svar på mailen några dagar efter man skickat in en fråga. I många verksamheter krävs snabb hjälp för att förhindra tex. Produktionsstopp eller att defekta varor tillverkas. Att få support inom 4-5 arbetsdagar räcker ofta inte – se därför till att kolla upp detta innan du bestämmer dig för en ny leverantör.

Att få en bra support är också en form av personalhantering, din personal kommer hålla inköpsavdelningen och eventuella chefer ansvariga om de inte kan utföra sitt arbete på ett bra sätt. Se därför till att ta reda på hur den personliga supporten ser ut, vilka öppettider har support och hur får man hjälp? Många frågor är av enklare karaktär och kan lösas online eller via telefon – stäm av om detta är en service som de har på förhand med maskinleverantören.

Masentia och underleverantörer

Masentia hjälper sina kunder med lösningar som leder till ökad lönsamhet och effektivitet. Deras fokus är inte att endast tillhandahålla en maskin till kunden, utan en helhetslösning i form av en maskin, god support och kunnande i form av rådgivning. Kunder kan beställa analyser och be Masentia ta fram förslag på lämpliga lösningar. På deras hemsida finns information om produkter de har till försäljning samt vad de erbjuder i form av service och rådgivning.