Investera i en ordentlig kontorsmiljö

Investera i en ordentlig kontorsmiljö

Som nystartat enskild firma kan det vara frestande att spara på inredningen på ditt kontor, men det är inte alltid den bästa lösningen. Du kommer förmodligen att tillbringa många timmar i din kontorsstol, medan du jobbar framför skärmen. Problem med rygg och nacke, handleder och även synen kan dyka upp snabbare än man tror.

Det är inte den sorters bekymmer du behöver, när du ska driva ditt företag. Som enskild firma är du helt beroende av den egna prestationskapaciteten.

Vad behöver du?

Det finns många bra kontorsstolar på marknaden. Tänk på att den går att ställa in så den passar dig och din arbetsstil. Behöver du en gedigen stol som du kan luta dig tillbaka i när du funderar över affärerna? Eller är du den mera aktiva typen som trivs bäst med en stol, som tvingar dig i rätt position? Vidare behöver du ett bord som går att ställa in i höjden. Det dräper att sitta ner hela dagen. Du behöver kunna stå upp och jobba emellanåt.

En bra mus är alpha och omega när det gäller att motverka musskador, och det finns ett otal olika varianter. Det bästa är att investera i flera olika sorter, som ger dig möjlighet att byta arbetsmetod för dina händer. Variation är nyckelordet.

Korrekt belysning, bra skärm och skärmglasögon är andra hjälpmedel som du behöver satsa på, för att kunna fortsätta att jobba på samma nivå, i många år.

Det kan hända att man behöver de tjänster som Profilkredit erbjuder, för att komma igång.

Profilkredit är en del av Finans 24/7 Sverige AB, ett relativt ungt svenskt företag som jobbat med långivning sedan 2016. Självklart ska man som låntagare ha svenskt personnummer och får inte finnas i kronofogdens register. Vidare står bolaget under tillsyn hos Finansinspektionen vidrörande penningtvätt och finansiering av terrorism. Alltsamman borgar för trygg och ansvarsfull långivning.