Afrikasafari.se – din expert i safariresor på nätet

Att resa är att leva brukar man ofta säga. Även om det har blivit lite av en klyscha, så ligger det ändå något i det. Det man minns tillbaka till, när man eventuellt en dag sitter där på ålderns höst, är oftast alla glada och eller spännande upplevelser. Vi svenskar är och ett av de folk som reser allra mest, dels såklart för att vi har råd och möjlighet till det, men också för att så många av oss prioriterar det högt. Om man vill ha en lite annorlunda, och helt bestämt minnesvärdig upplevelse för livet, kan en resa till den afrikanska kontinenten med safari i en av de stora nationalparkerna, varmt rekommenderas.

Stor erfarenhet och unika paketlösningar

Afrikasafari.se är en resebyrå som specialiserat sig på just safariresor till Afrika. Sedan 2006 då afrikasafari.se grundades, har tusentals med kunder valt att resa med resebyrån på en av de resor som erbjuds till sex olika huvudresmål. Afrikasafari.se har noga utvalt sina resmål baserat på sina erfarenheter och kontakter när det gäller den afrikanska kontinenten. Man strävar efter att alla paketresor som erbjuds, innehåller spännande aktiviteter och hög kompetens hos guider och liknande. Man skall dessutom alltid uppleva trygghet och personlig service omkring resorna. Målet är alltid att ge en ännu större upplevelse än det kunderna förväntar sig.

De nuvarande resmålen som erbjuds

Resmålen skall som sagt erbjuda unika upplevelser, men det också till rimliga priser. Vid vissa av resmålen kan man dessutom kombinera sin safariresa med solsemester, storstadssemester eller naturupplevelser vid Victoriafallen. I våra paketresor ingår flyg, övernattning och spännande upplevelser som är utformade utifrån våra egna erfarenheter och vad våra kunder vill uppleva på de olika resmålen. Afrikasafari.se testar själva sina resor för att försäkra sig om att kunderna får resor av hög kvalitet till marknadens bästa pris.

De huvudresmål som idag erbjuds hos afrikasaafari.se är Tanzania, Kilimanjaro, Sydafrika, Kenya, Namibia, Zambia, Botswana, och Uganda.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.115857, 10.130828999999949

Telephone: