En ny era för plastikkirurgi har inletts i Malmö när AK Nygart slår upp dörrarna. Det är två av nordens största och mest välrenommerade skönhetskliniker som nu har gått samman, nämligen danska Nygart och svenska Akademikliniken. Tillsammans kommer det nya företaget öka tillgängligheten för plastikkirurgi och kroppsvård i flera nordiska länder. De två företagen heter numera alltså AK Nygart och har kliniker spridda över hela Sverige, Danmark och Norge.

Akademikliniken grundades 1991 av kirurgerna Per Hedén och Jan Jernbeck. Under sina mer än 25 år i branschen har de båda grundarna blivit välkända för sin gärning och även deltagit i teve som experter. Nygart är också ett företag med anor. Det grundades 1997 och har ett gott rykte i Danmark. Företagets kaxiga reklam har också väckt uppmärksamhet.

När dessa två företag nu blir ett och bildar AK Nygart samlas flera av  de bägge ländernas främsta plastikkirurger under samma tak. För patienten blir fördelarna många. Fler kliniker, ett större utbud av ingrepp, helt enkelt det bäst från två väletablerade företag med många år i branschen.

AK Nygart fokus på bröstoperationer

AK Nygart har valt att sätta extra fokus på bröstoperationer. Att förstora eller lyfta brösten blir allt vanligare. Det finns inte längre någon anledning att gå runt och vara missnöjd med sina bröst. Hos AK Nygart finns kirurger med decennier av erfarenhet. Risken för komplikationer är numera minimal och AK Nygart använder enbart silikoninlägg, det vill säga implantat som inte riskerar att börja läcka i framtiden. Självklart går det också att dela upp betalningen för dina nya bröst.

Den andra typen av bröstoperation AK Nygart erbjuder är bröstförminskningar. Många kvinnor lider av för stora bröst som orsakar smärta och ont i ryggen. Vid en bröstförminskning avlägsnas både hud och bröstvävnad. En bröstförminskning kan faktiskt kombineras med implantat för att förbättra det färdiga resultatet.

Den tredje typen av bröstoperation är bröstlyftet. Vid ett bröstlyft avlägsnas överflödig hud för att återskapa bröstens ungdomliga utseende. Detta är ett ingrepp som är användbart när brösten förlorat sin ursprungliga form och elasticitet. Självklart kan ett bröstlyft kombineras med en bröstförstoring för ett ännu bättre slutresultat.

AK Nygart erbjuder också ingrepp och behandlingar för resten av kroppen. Kunder hälsas varmt välkomna till AK Nygart för en personlig konsultation med någon av företagets kunniga kirurger. Det går att boka tid både via telefon eller online.

Adresse

Adresse:

EINAR HANSENS ESPLANAD 29

GPS:

55.6140348, 12.9820482

Telephone: