Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Alignmeds hållningskläder har hämtat inspiration från kinesiotejp, en metod som fysioterapeuter ofta använder sig av. Det man önskar att uppnå är att korrigera muskelfunktion, lindra smärta, förbättra blodcirkulationen och motverka spänningar i kroppen. De kläder som är hållningskorrigerande aktiverar ryggmuskulatur, skulderblad och axlar. Om man önskar att få full effekt av kläderna, så är det avgörande att man väljer rätt storlek.

Hållningskorrigerande kläder finns till för alla

Det är visserligen ganska vanligt bland elitidrottsutövare inom många fysiska sporter, att använda hållningskorrigerande kläder för att optimera prestationer och för att förebygga och minska risken för skador. Men kläderna kan vara till gagn för alla typer av människor. Alignmeds hållningskorrigerande klädesplagg är utformade för att minska ömhet och spänningar. Om man lider av en idrottsskada, eller om man har en medicinsk åkomma rekommenderas det dock att man först talar med sin läkare eller fysioterapeut, innan man använder hållningskorrigerande kläder.

Om kläderna

De hållningskorrigerande kläder som du finner hos anondyne.se är utformade så att man kan förbättra sin hållning, detta genom att öka användarens kroppskännedom och korrigera i muskelminnet. Kläderna ser till att musklerna arbetar ändamålsenligt, och därmed effektiveras kroppens förmåga. Tröjorna är dessutom svett -transporterande och kan därför användas i timmar utan obehaglig lukt. Kläderna kan tvättas i tvättmaskin, men det rekommenderas att man handtvättar dem, för att uppnå bäst möjliga livslängd. Produkterna produceras i USA och Asien, och de är tillverkade i material av hög kvalitet.

Leverans och Tryggt köp

Anodyne.se erbjuder gratis leverans till avhämtningsbox, eller leverans till dörr för endast 25kr. For att säkra kunderna ett tryggt köp, så erbjuder Anondyne 14 dagars full returrätt. Självklart följer man därutöver konsumentköplagens regler och man har därmed 36 månaders reklamationsrätt. Alla priser på anondyne.se anges inklusive moms, och man kan betala med VISA, Mastercard, PayPal, Klarna och VISA elektron utan någon extra avgift.

Adresse

Adresse:

P.O. Pedersens Vej 9, 8200 Aarhus N

GPS:

56.20470599999999, 10.188187900000003

Telephone: