Asiatours.se – resebyrå med specialkompetens i Asien

Asiatours.se är en resebyrå med specialisering på resor till Asien. Svenskarnas favoritresmål när det gäller resor till utanför Europa, har länge varit Thailand. Som så många andra resebyråer erbjuder asiatours.se såklart även dem resor till Thailand. Där Asiatours.se skiljer sig ut är genom att de resor man erbjuder alltid har fokus på unika upplevelser. Asiatpurs har därför ett stort urval av paketresor som inkluderar diverse turer och upplevelser. Det kan vara historiska platser och kända sevärdheter, eller helt andra unika upplevelser. Ofta kan dessa kombineras mess klassisk solsemester om man så önskar.

Många spännande resmål i Asien

Förutom det ikoniska resmålet Thailand, erbjuder Asiantours.se ett stort utbud av reor till andra spännande resmål i Asien. Resebyrån har som sagt stor erfarenhet och specialistkompetens när det gäller resor till Asien, och fokus är att erbjuda sina kunder upplevelser för livet. Ett asiatiskt resmål som verkligen kan rekommenderas för den äventyrslystne, är Sri Lanka. Den pärleformade ön är bland annat känd för sin vänliga befolkning. Sri Lanka har en unik natur med ett exotiskt djurliv. Därför kan man på sin resa med asiantours.se till Sri Lanka komma med på safari till nationalparken Yala. En utflykt till Lejonklippan i Sigirya ingår också. Läs mer om Asiatours resor till Sri Lanka via länken.

Övriga asiatiska resmål hos resebyrån

Alla resor som erbjuds hos Asiatours.se är noggrant utvalda och testade lösningar. Kundernas önskemål om upplevelser samt resebyråns stora erfarenhet lägger grunden för lyckade reseupplevelser. De paketresor du finner hos Asiantours.se är inklusive flyg, övernattning och spännande utflykter. För att anpassa sig bäst möjligt till kundernas önskemål har man flexibla avresedatum, och avresegaranti. Detta innebär bland annat att betalda resor alltid bliver av, oavsett hur många som kommer med.

De huvudresemål man just nu erbjuder resor till är: Sri Lanka, Thailand, Indonesien (häribland bl.a. Bali), Vietnam, Maldiverna, Japan, Kina, Kambodja, Myanmar/Burma och Laos.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.115991747293, 10.131070692514

Telephone: