Diction – Specialist inom översättningar

Texter som kommuniceras ut i den digitala världen kan spela en avgörande roll när man önskar att sprida sitt budskap till omvärlden. Det att texter är välskrivna kan ofta vara det som skiljer agnarna från vetet när det handlar om att framstå på ett säljande och attraktivt sätt. Om man opererar med kunder eller samarbetspartners på den internationella marknaden bör text och budskap översättas för att kunna presenteras på flera olika språk. Därför är det väldigt viktigt att förtolkning och översättning är exakt och korrekt.

De skandinaviska språken i fokus

Diction har som översättningsbyrå valt att specialisera sig lite extra inom översättningar mellan de tre skandinaviska språken svenska, norska och danska. Om du är en av de många företag eller privatpersoner som kommunicerar i hela Skandinavien kan Diction hjälpa till. Diction står alltid inne för att deras översättningar alltid är korrekta och upplevs som språkligt flytande. Diction använder sig av den senaste och modernaste molnbaserade översättningstekniken på marknaden.

Skickliga översättare på flera språk

Diction har alltså specialiserat sig på framförallt den skandinaviska marknaden. Men man kan även erbjuda översättning mm. inom en mängd olika övriga språk. Diction hjälper till med översättningar inom många europeiska språk såsom exempelvis franska, engelska, finska, spanska, tyska, isländska och italienska m.fl.

Hög kvalitet är en prioritering

Eftersom det är viktigt för Diction att deras kunder får en översättning av allra bästa kvalitet har Diction samlat branschens bästa översättare. Diction använder alltid översättare som översätter texter till sitt modersmål. Alla texter kvalitetssäkras därefter genom korrekturläsning. Korrekturläsningen genomförs av en annan medarbetare en den som översatt. Det ger en extra kvalitetssäkring eftersom det ofta har visat att det som brukar vara lättare att läsa korrektur på andras texter än sina egna. När du har behov av översättningar eller förtolkningar av skriftligt material hos en översättningsbyrå kan du med fördel välja Diction som din samarbetspartner.

Adresse

Adresse:

Klostergatan 9 753 21 Uppsala Sverige

GPS:

59.8603454, 17.636511

Telephone: