Esoft – Innovativ reklambyrå för fastighetsmarknaden

Esoft hjälper fotografer, mäklare och andra som önskar att presentera och sälja fastigheter med att synas. Byrån arbetar med ny teknologi och innovativa lösningar inom online marketing. Bland annat genom sin innovation Esoft Shine, ett verktyg som möjliggör banbrytande marknadsföring på nätet med hjälp av AI och Big Data.

Kultur

Esoft är övertygade om att en stark kultur är avgörande för att lyckas. Esofts mål är att alltid vara marknadsledande inom bildredigering och online- marknadsföring för fotografer och fastighetsmäklare. Detta uppnår man genom att ha fokus på att skapa en kultur som gör Esoft till en inspirerande, utvecklande och utmanande arbetsplats. Resultatet är lösningar och tjänster som står för kvalitet, innovation och trovärdighet. Dessa lösningar levereras med passion, öppenhet och omsorg.

Bostadspresentationer

Esofts har professionella fotografer, grafiska illustratörer och textskribenter som tillsammans får dina bostadspresentationer att sticka ut från mängden. Detta gör kundens arbete enkelt. Esoft arbetar med heltäckande, moderna och proffsiga presentationer. Detta betyder att man dels, men inte bara, erbjuder foton och texter som får bostäderna att framstå från sin bästa sida. Esoft arbetar även med videopresentationer, drönarfoton, virtuell styling och planritningar. Som kund behöver man alltså inte lyfta ett finger – Esoft presenterar alltid din bostad på ett modernt, tilltalande och professionellt sätt.

Esoft Shine

Esoft Shine är alltså en av Esofts innovationer. Det handlar om ett automatiserat och intelligent marknadsföringsverktyg baserat på Artificiell Intelligens och Big Data. Genom att analysera stora mängder data såsom användarprofiler och sökhistorik och kombinera detta med AI säkrar Esoft Shine att marknadsföringskampanjer får maximal effekt. Detta eftersom man kan rikta sin marknadsföring mot de målgrupper som ger störst effekt. En annan fördel med Esoft Shine, är att till skillnad från exempelvis Google och Facebook behåller inte Esoft Shine kundens data från kampanjerna. Kundens data tillhör kunden och man behöver därför aldrig att oroa sig som kund. Varumärket är tryggt, och annonseringen fungerar optimalt med Esoft Shine!

Adresse

Adresse:

Stigbergsliden 5 414 63 Göteborg

GPS:

57.6996448, 11.937636500000053