På Eventyrsport.se hittar du ett av Sveriges största utbud av Didrikson för både vuxna och barn. Allt från underställ till jackor och overaller.

Didriksons startades 1913 av svenskarna Julius och Hanna Didrikson. Till en början så skapade de arbetskläder för fiskare, men mycket har hänt med märket sedan dess.

I dag så är Didriksons ett av de största märkena i Skandinavien inom regnkläder och andra funktionsplagg så som jackor och overaller.

Deras plagg är kända för att alltid ha fokus på kvalitet och Didrikson har varit i ständig utveckling sedan start. Från början var deras plagg oljebaserade men det blev ett stort kliv framåt i utvecklingen och produktionen när de blev utbytt mot gummi och man kunde svetsa ihop material, vilket innebar att plaggen blev 100% vattentäta.

Efter en tid lyckades Didriksons även med att skapa plagg som kan andas och idag är det därför möjligt att hålla sig torr samtidigt som plagget andas. På det viset undviker man att bli svettig på insidan av kläderna.

Miljö

Didrikson känner starkt för att ta sitt ansvar för miljön och alla deras nya produkter analyseras för att de ska få ännu bättre hållbarhet genom att hitta material som är bättre för både konsumenterna och för miljön.

Didriksons har sedan länge endast använt PFC-fri ytbehandling till sina vattentäta produkter. De använder inte heller äkta päls, läder eller naturliga dun i sina produkter.

Plagg du kan ha längre

Didrikson har vunnit många tester både i Danmark och i utlandet. Något som ofta uppmärksammas är deras funktion Extend Size. Deras overaller har den inbyggda Extend Size-teknologin som gör att era barn inte växer ur overallen på en gång:

När overallen håller på att bli för liten så kan du sprätta upp en speciell söm i ärmar och ben. På det viset får overallen lite extra arm- och benlängd så att den förhoppningsvis kan hålla en säsong till.

Självklart finns det fler märken än Didrikson på Eventyrsport.se, men just utbudet av Didrikson är ett av de bästa du kan hitta.

 

Adresse

Adresse:

-

Telephone:

-