På INKPRO kan du köpa bläckpatroner billigt. De tenderar att vara dyra om du köper dem från de ursprungliga tillverkarna; Epson, Brother, Hewlett Packard och så vidare. Men få av er vet att du kan ha kompatibla patroner, det vill säga bläckpatroner som inte tillverkas av samma tillverkare som gjorde skrivaren till mycket billigare priser. De ursprungliga bläckpatronerna är dyrare, men de betyder inte att de är bättre. Faktum är att de oregelbundna patronerna ofta är bättre.

Tidigare var skrivarens bläck den dyraste vätskan på marknaden på grund av de material som användes under tillverkningen. Bläcket är skapat av en blandning av vatten, glykol och färgämnen som används för att lägga till färgen som ska skrivas ut. Färgen är således den viktigaste ingrediensen i skrivarens bläck. För att skapa dessa kan antingen kemiska material eller kemikalier användas. Men det spelar ingen roll för bläckkvaliteten – såväl som de kompatibla patronerna och de ursprungliga bläckpatronerna.
Du kan köpa kompatibla bläckpatroner till alla skrivare, så om du har en HP, Epson, Brother eller något annat femte, kan du spara mycket pengar genom att köpa bläckpatronerna här.
INKPRO är ingen tvekan om att de har de bästa priserna på marknaden, de är faktiskt så säkra på att de har en prisgaranti på sina produkter, så att du kan njuta av shopping själen här. Butiken är också e-etiketten som är kundens garanti för att det finns kontroll över saker. När du beställer en bläckpatron på INKPRO, får du också en fri patron i din beställning.

De stora skrivare

De stora skrivare tillverkarna är dock bra på att marknadsföra sina patroner så att konsumenterna köper dem. De hotar bland annat att röka garantin på skrivaren om du använder en kompatibel patron. Det finns dock lika mycket risk för att skrivaren bryts om du använder en originalpatron. och det är inte särskilt stort att risken. Därför kan du också använda de billigare versionerna. den icke-originella bläckpatronen. Du hittar dem på INKPRO – från bläckpatroner till Epson, HP och andra skrivare.

Adresse

Adresse:

Islevdalvej 148 2610 Rødovre

GPS:

55.6980485, 12.435310999999956

Telephone:
Web: