Lamatours.se – resebyrå med specialistkompetens i Latinamerika

Det kan helt klart vara värt att överväga Latinamerika, nästa gång man skall resa på upplevelseresa. Väldigt många av oss svenskar älskar att resa, och många däribland är hela tiden på jakt efter spännande ”once in a lifetime” upplevelser. Det kan vara unika naturupplevelser, besök vid historiskt intressanta platser eller kulturella upplevelser av världsklass. Allt detta kan du bland annat finna i Latinamerika – inte minst det sistnämnda med fantastiska kulturella upplevelser.

Paketresor med Lamatours

Lamatours.se är en resebyrå med stor expertis när det gäller resor till Latinamerika. Konceptet är överordnat detsamma som hos systerbolagen Afrikasafari.se och Asiantours.se. Det handlar om spännande reseprogram, expertkunskap, personlig service, konkurrenskraftiga priser och framförallt, oförglömliga reseupplevelser. Resebyråns vision är helt i linje med detta, när man säger: ”Alla våra kunder skall få en upplevelse för livet, varje gång!”

Många spännande resmål

Lamatours.se erbjuder en långa rad med spännande resmål och utflykter. Du kan komma med på kulturella upplevelser i världsklass i Kuba, med sina 50-tals bilar, cigarrer och fantastiska musikaliska uteliv. Du kan uppleva storslagen natur i form av vulkaner, kratersjöar, tropiska regnskogar och vattenfall i i Costa Rica. Eller varför inte uppleva Titicacasjön och ikoniska Machu Picchu i Peru. Lamatours.se kan även ta dig med till tangons hemland Argentina eller samba-meckat Brasilien. Colombia, Mexiko, Bolivia, Chile; Guatemala och Nicaragua är andra resmål som kan nås med resebolaget. Sist men inte minst i listan med huvudresmål hos lamatours, är Ecuador & Galapagos – en unik upplevelse för naturentusiaster i Darwins fotspår.

Alltid bra villkor och trygghet

Lamatours är medlem i den danska Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1778). Detta betyder kortfattat att du som resenär är ekonomiskt säkrad och kan få pengarna tillbaka för din resa om olyckan skulle vara framme och företaget skulle gå i konkurs. Därutöver har man flexibla avresedatum och avresegaranti, som säkrar att kundens resa blir av, och det när det passar kunden bäst.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.115928865223, 10.130957902674

Telephone: