Efterfrågan på coworking platser ökar bland de svenska företaget. Och med god grund, då denna arbetsform bjuder på riktigt många fördelar. Den ger till exempel möjligheter för networking och en större trivsel på arbetet. Med coworking får du stor flexibilitet och samtidigt möjlighet för att vara med i en social gemenskap med likasinnade. Och så är det dessutom en billig lösning. Genom att ha en kontorsplats med andra kan du således utvecklas ditt nätverk, förbättra din idé-generering och inte minst skapa starka resultat.

Är du på utkik efter möjligheter för coworking space Stockholm är MatchOffice ett optimalt verktyg som försäkrar dig om en effektiv process. På MatchOffice kan du enkelt och effektivt hitta en lösning som uppfyller ditt företags behov och önskemål. På detta vis är det möjligt att hitta en kontorsplats hos en större verksamhet eller i ett sällskap med gemensamma intressen, vilket tillåter dig att nätverka vid din arbetsplats. Glöm dock inte att en kontorsplats också kan medföra att andra personer kan önskas nätverka med dig trots att du inte har tid eller vill det.

Vi förmedlar coworking spaces i hela landet. På MatchOffice kan du därmed hitta kvalificerade lösningsförslag oavsett var i Danmark du befinner dig. Vi kan därför hjälpa dig med att hitta en kontorsplats vart än i landet du önskar att den ska vara.

Genom att använda vår sökfunktion kan du filtrera din sökning efter dina specifika önskemål, så du snabbt kan hitta de coworking möjligheter som är relevanta för just dig och din verksamhet. Önskar du ytterligare information om specifika objekt ska du enbart fylla i kontaktformuläret på annonsen högra sida – så mottar du med det samma ett mail med hyresvärden kontaktinformation.

En ledig kontorsplats hos ett större företag eller i ett större delat kontor kan således vara vägen fram till både produktutveckling och utvidgning av er kundkatalog. Medan andra kanske vill utmana ditt koncept eller hjälpa dig vidare med detta. Kontorsplatsen vi hittar till dig är följaktligen fylld med möjligheter – det enda du måste göra är att ta vara på dem.

Adresse

Adresse:

Östermalmstorg 1 114 42 Stockholm

GPS:

59.33622087115914, 18.079089724805726

Telephone:
Email:

-