Matchoffice.se är en av Sveriges största leverantörer av kommersiella kontrakt, och har gjort det lätt för både blivande hyresgäster att hitta exakt lokalerna för att passa situationen företaget befinner sig i. Om det finns ett behov av ett stort huvudkontor med plats för flera hundra anställda , eller det är ett litet företag med en handfull anställda til at hyra kontor, har Matchoffice en lösning. Som potentiell hyresgäst är det gratis att använda portalen och leta efter alla hyror samt se priser för olika priser.

När Matchoffice startade under 2012 var syftet mer eller mindre enbart att få hyresgäster för kontorshotell i Sverige. Matchoffice började av Lokalebasen, som har funnits sedan 2004. Sedan lokal station start, tog det inte många år innan ambitioner sträckte betydligt längre än så, och företaget skulle expandera med flera olika typer av kommersiella kontrakt. Förutom kontorsutrymmen i större affärscentra, eftersom det hela började med, kan du nu hitta ett stort urval av konferens- och mötesrum, om behovet är så stort eller litet.

Om du är i en situation som du är hyresvärd och vill kontakta potentiella hyresgäster, kan du komma till Matchoffice. Det är möjligt att betala för profilens syn, eller du kan välja att betala endast om lokalerna faktiskt hyrs ut. Beloppet är högre om du bara betalar per. hyra istället för vyer, men i gengäld är du också säker på att inte betala för något som inte hamnar i en hyra. Det finns därför flera alternativ för att komponera avtalet som du önskar.

Adresse

Adresse:

Stureplan 35 Stockholm

GPS:

59.33990970000001, 18.075864300000035

Telephone: