Mecindo är ett engelskt onlineapotek med stort sortiment av hälso- och skönhetsprodukter, billiga priser och nordisk kundtjänst. Mecindo är en online icke-apotek (Svensk lag gör att sidan ännu inte kalla sig ett onlineapotek – detta trots att sedan sälja tusentals apoteksprodukter.), Hittar du ett stort urval av receptfria läkemedel och allt annat kan hitta på ett apotek. Mecindo försäljningen sker helt online och är därför inte begränsad av det fysiska utrymmet. Därför hittar du ett stort urval och en mycket större än vad du skulle hitta på en normal apotek. Det finns betydligt fler möjligheter i de olika produkterna, och det finns alltid flera alternativ när du väljer. Fördelen med shopping på mecindo, är att kostnaden för åtgärden är deprimerad och sedan kan erbjuda varor till ett mycket fördelaktigt pris.

Opereras i England, men svensk kvalitet

Mecindo drivs från England enligt engelsk licens, men det är en europeisk standard, och du kan vara säker på att allt är som det ska vara, även om priserna för många ligger långt under den nivå som du känner från de svenska apoteken .

Oavsett om du behöver hitta analklåda för objekt inom superfood-kategorin, kan du hitta vad du behöver här. Om du bokar dig för mer än 499 kronor är fraktfritt, annars du betalar bara en fast lågt pris på 29 kronor, för att få levererat dina varor utan leverans och 10 kronor mer om du vill det levererat till dörren. Som apotek svar är en produkt som ofta kan behöva här och nu, att göra det oftets inte mer än en dag innan du har din produkt i handen.

Adresse

Adresse:

Waterhouse Business Centre 2 Cromar Way CM1 2QE, Chelmsford, United Kingdom

GPS:

51.7294697, 0.45769450000000234

Telephone:
Web: