Mynewart –Ett stort urval av vacker och modern konst

Mynewart är ett online galleri som blev grundlagt i Sønderborg i Danmark i början av 2016. Man startade detta online galleri med en ambition om att erbjuda vacker, tidsenlig och modern konst – till konkurrenskraftiga priser som därför inte ruinerar köparen. Man menar nämligen hos Mynewart.se, att alla skall ha råd att inreda sitt hem med vacker konst.

I galleriet erbjuder man ett stort urval av tidsenlig och kreativ konst, som passar som hand i handske till ett modernt skandinaviskt hem. Genom att man samarbetar med många olika konstnärer som hela tiden jobbar med nya spännande konstverk, så kan man löpande erbjuda nya intressanta målningar i sortimentet. Man erbjuder många olika lösningar för tavlor och konst. Man erbjuder bland annat abstrakt konst, tavlor med motiv och grupptavlor. Alla målningar hos Mynewart är handmålade med oljefärg, vilket ger ett vackert djup i målningen. Målningarna är uppspända på blindramar av trä med tavelkrok, och de är därför klara till att hängas upp på väggen när de levereras till kunden.

Nöjda kunder och tryggt köp

Trots att Mynewart erbjuder billiga priser, så går man aldrig på kompromiss med kvaliteten. Man ser till att alla dukar, ramar och själva konstverken håller en väldigt hög kvalitet. Detta grundar sig i att man är väldig mån om att ha nöjda kunder. Därför ger man en utvidgad returrätt på hela 30 dagar, och man levererar gratis med GLS. Målningarna skickas i en säker inpackning, och paketen är försäkrade. Mynewart erbjuder helt enkelt en trygg och pålitlig köpprocess. Det finns även en mängd referenser, dvs. kunder som har lämnat väldigt positiva omdömen. Ett exempel är en kund som skrev ”Oh bara jag ser tavlorna blir jag glad i hela kroppen.”

Utöver att vara en webbshop så är Mynewart också representerat i form av ett galleri/showroom i Sønderborg, där företaget är grundlagt. Om du någonsin reser till Sønderborg så är du mer än välkommen till att kika in och se deras stora urval av målningar.

Adresse

Adresse:

Kærvej 90, 6400 Sønderborg

GPS:

54.9240253, 9.7949159

Telephone:

-