Skyltx ligger i Malmö är Sveriges ledare inom skyltar, mässor, broschyrställ och bildskärmar. Oavsett om du representerar ett stort företag som kommer att vara på de största mässorna med mycket utrustning eller om du har en liten butik som behöver några marknadsföringsmaterial i form av klassiska A-skyltar, strandflaggor eller liknande, kan du hitta den här.

Det finns många fördelar med att köpa hos Skyltx. Bland annat är du säker på att kvaliteten alltid är högst och valet är bland de största i landet. Det finns alltid mer än 1400 olika produkter att välja mellan, vilket innebär att Danmark är den största leverantören.
Under nästan 10 år har Skyltx levererat olika lösningar till nästan 100 kommuner, förutom några av landets absolut största företag. De kommer igen för att de vet att vad de behöver, de kan hitta det på Skyltx, och samtidigt är priserna helt nere och du betalar inte för mycket.

Om du är osäker på vilken lösning som är bäst för dig eller vad som är möjligt, är du alltid välkommen att kontakta, så Skyltx-hotline kan hjälpa dig i processen. Om du har produkter utan tryck, levereras samma dag och specialbeställningar skickas inom några dagar. Om du beställer mer än 1500 kronor är leveransen också gratis.

Du kan se mycket mer om möjligheterna på webbplatsen, där du även kan hitta referenser till några av de många kunderna.

Adresse

Adresse:

Kantyxegatan 25 213 76 Malmö

GPS:

55.5563515, 13.0447379

Telephone:

-

Web: