SparFönster AB är har över 11 års erfarenhet av att sälja fönster online! De finns i flera länder. Förutom Sverige finns de även i Danmark, Norge och Tyskland. SparFönster har en god och trygg ekonomi vilket gör att de är ett företag som du kan lita på.

SparFönster erbjuder 10 års garanti på sina produkter i trä och trä/aluminium som är köpa 20 april 2015 eller senare. Produkterna håller hög kvalitet och de är tillverkade i SparFönsters egen fabrik.

SparFönsters modell

SparFönster har rationaliserat bort mellanhänder vilket gör att de kan erbjuda hög kvalitet till låga priser. Kunderna kan köpa fönster direkt från fabriken. Dessutom erbjuder SparFönster god service och är rädda om sina kunder. Kunderna behöver inte betala något i förskott. Betalning sker först vid leverans oavsett om det handlar om lagervaror eller måttbeställda produkter. Betalning sker med faktura eller kort. SparFönster har integrerat Klarnas betallösning i sin webbutik.

SparFönsters fönster och dörrar är CE-märkta vilket innebär att de är testade och godkända av Danmarks Teknologiska Institut. Du kan lita på att SparFönsters produkter håller hög kvalitet.

Låga priser

SparFönster har en tydlig prismodell på sina fönster, vilket utmärker dem bland konkurrenterna. Många kunder som ska köpa fönster tycker att det är krångligt att förstå hur mycket produkterna kommer att kosta. Här har SparFönster valt en helt annan väg med öppenhet och transparens som ledord. På SparFönster.sekan du vad produkterna kostar, inga hemlighet och inga konstigheter! SparFönster är inte rädda för att bli jämförda med andra leverantörer när det gäller priser.

SparFönster tar emot ca 1000 beställningar i veckan, bara från Sverige, Danmark och Norge. SparFönster har med andra ord massor av nöjda kunder! Den som samarbetar med SparFönster kan lita på att de har att göra med ett tryggt och stabilt företag, som sätter kunderna i första rummet.

Adresse

Adresse:

nybbygget 101, 19561

GPS:

59.62482186060256, 17.917342603023144

Telephone: