UNIGgardin är nordens ledande förhandlare av gardiner till pivatpersoner. Företaget, som först och främst är en webbshop, har landets största och mest välsorterade sortiment av måttbeställda gardiner. Här hittar du de flesta olika typer av gardiner på marknaden. I sortimentet finns bland annat plisségardiner, hissgardiner, persienner, rullgardiner, lameller, paneler, insektsnät, markiser, gardinstänger och en massa olika tillbehör.

UNIGgardin har inte bara ett brett urval av många olika typer av gardiner, de förhandlar dessutom flera olika märken som exempelvis Faber, VELUX, Fakro, Somfy och UNIGs egna märken UNIG BASIC och UNIG LUX. Kom ihåg att det alltid är prisgaranti. Du kan alltså vara säker på att få lägsta möjliga pris.

I UNIG BASIC serien, som är UNIGgardins egna kollektion, hittar du de mest grundläggande produkterna. I UNIG LUX, som också är UNIGgardins gardinkollektion, hittar du mer stylade varianter av hög kvalitet. UNIGgardin har stora planer på att expandera kraftigt i Norden och har filialer i både Danmark och Norge. Vill du läsa mer om den norska filialen kan du kika in på UNIGgardin.no.

Målet för UNIGgardin är att tillhandahålla branschens bästa kundservice. Därför kan du alltid kontakta den hjälpsamma personalen om du skulle behöva goda råd och vägledning innan du bestämmer dig för vilken gardin du ska ha.

Adresse

Adresse:

c/o Kvadrat AB Lyddevägen 17 S-511 58 Kinna

GPS:

57.5107025, 12.7003945

Telephone: