Whiteaway.se är en stor skandinavisk webbutik som säljer produkter till hushållning. Whiteaway erbjuder ett mycket brett urval av vitvaror såsom kylskåp och tvättmaskiner, hushållsapparater såsom kaffekokare och stavmixers, dammsugare såsom handdammsugare och robotdammsugare… och mycket, mycket mera. Alla produkter i webbutiken är av god kvalitet och kommer från välkända tillverkare med gott renommé. Priserna hos Whiteaway är alltid konkurrenskraftiga, och man erbjuder prisgaranti på alla sina lagervaror.

Nöjda kunder och fri frakt

Whiteaways mission är att serva kunder och samarbetspartners på ett sätt, som skapar mätbart mervärde och glädje – idag och imorgon. Kunden skall med andra ord alltid känna sig trygg vid köp i webbutiken. Whiteaway vill gärna hjälpa kunden med att göra rätt köp, i kundens eget tempo. Om kunden efterfrågar hjälp eller rådgivning i förbindelse med köp, då sitter Whiteaways vitvaruexperter redo till att hjälpa såväl telefoniskt som via e-mail eller chat.

Whiteaways kundservice finns tillgängligt alla veckans 7 dagar, och webbutikens många köpguider och produktbeskrivningar ligger tillgängligt dygnet runt. Det spelar ingen roll när på dygnet man väljer att handla hos Whiteaway. Och oavsett hur mycket eller lite man handlar för, så skall man kunna göra ett tryggt och smidigt köp. Köpupplevelsen skall alltid vara positiv och utan krångel. Whiteaway erbjuder fri frakt på sina varor, och levererar varorna till kunden så snabb som möjligt är vid beställning. Leveranstiden på lagervaror är 2–5 dagar. Om du har beställt tilläggstjänster såsom uppbärning och installation eller liknande, eller om varan inte är en lagervara, är leveranstiden 7–14 arbetsdagar.

Certifierad webbutik – trygg e-handel

Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation med över 10 000 medlemmar. Organisationen driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Organisationen utfärdar certifiering för trygg e-handel. Svensk Digital Handel kontrollerar de certifierade företagen med bland annat uppföljning av klagomål och ”provköp”, detta för att garantera att alla lever upp till trygg e-handels krav. Whiteaway har haft denna trygg-e-handel certifiering sedan 2010.

Adresse

Adresse:

Svetsarvägen 15, 171 41 Solna

GPS:

59.3595594, 17.9806499

Telephone: