Komplett Bank Mastercard – kortet för dig

Du som är ute efter ett praktiskt kreditkort borde verkligen kolla in detta! Det är ett Mastercard från Komplett Bank i Norge med många fördelar att njuta av.

Till exempel får du en kreditgräns upp till 50 000 kronor, upp till 50 räntefria dagar, gratis uttag i hela världen samt ett förmånligt bonusprogram.

Krav som måste fyllas

För att ansöka och beviljas ett Komplett Bank Mastercard måste du uppfylla vissa krav, som med alla andra kreditkort som existerar på marknaden.

Förutom att du måste ha fyllt 20 år måste du även vara helt utan betalningsanmärkningar och ha en fast inkomst. Utan dessa kriterier blir du inte beviljad ett Komplett Bank Mastercard.

Praktiska försäkringar att njuta av

Om ditt kreditkort skulle bli stulet av någon anledning och något sedan inhandlas med kreditkortet online kan du få tillbaka upp till 25 000 kronor genom försäkringen på kreditkortet.

ID-stöld är något som tyvärr blir allt vanligare och Komplett Bank Mastercard erbjuder därför en ID-stöldförsäkring. Genom denna försäkring kan du få juridisk hjälp upp till 100 000 kronor.

Men den försäkring som uppskattas och även utnyttjas mest av kunder är reseförsäkringen. Om du betalar minst 50% av din resa med ditt Komplett Bank Mastercard kan du njuta av en fantastisk reseförsäkring som täcker det mesta.

  • Förseningar
  • Ersättning på missade anslutningar på vägen hem
  • Bagageförsening
  • Akuta sjukdomar eller olycksfall under resan
  • Ersättningsresa om du blir akut sjuk och måste ta dig hem
  • Självriskskydd då du hyr bil eller båt

Reseförsäkringen täcker inte endast dig som kortinnehavare utan alla familjemedlemmar på resan så som din make/maka och barn upp till 23 års ålder. Men det gäller att barnen är folkbokförda på kortinnehavarens adress.

Förmånligt bonussystem

Med ett Komplett Bank Mastercard samlar du bonus på alla inköp. Vilken nivå av bonus du tar emot beror på vart du handlar, men du får alltid en bonus. Du kan enkelt få upp till 2000 kronor per år att handla för med hjälp av bonussystemet.

Och allt som krävs är att du betalar med kreditkortet, mer än så behöver du inte göra!

Hur ansöker du om ett Komplett Bank Mastercard?

Det är en väldigt enkel process att ansöka om ett Komplett Bank Mastercard. Oftast tar det hela bara ett par minuter. Gå in på hemsidan och fyll i dina uppgifter samt svara på några grundläggande frågor.

Detta är inte unikt för Komplett Bank Mastercard utan de allra flesta kreditkort kräver vissa uppgifter för att behandla din ansökan. Ibland händer det att du får svar på några minuter. Och i vissa fall behöver du lämna kompletterande uppgifter.

Betalning en gång i månaden

Precis som med alla andra kreditkort får du en faktura i slutet av varje månad med summan du spenderat. Men det som är unikt med Komplett Bank Mastercard är de 50 räntefria dagarna du kan njuta av!

Dessutom kan du spara lite pengar på att beställa en e-faktura istället för en pappersfaktura och en e-faktura är även bättre för miljön. Och som med alla andra kreditkort tillkommer det ränta när de 50 räntefria dagarna har nått sitt slut.

Övriga fördelar för dig

Eftersom Komplett Bank Mastercard är ett gratis kreditkort har du ingen årsavgift att betala. Dessutom är det helt gratis att ta ut pengar i bankomater både i Sverige och utomlands.

Och om du behöver kan du skjuta upp betalningar helt räntefritt i upp till nio månader om det skulle behövas. Men det tillkommer en engångsavgift i dessa fall.