Många bra skäl att byta till LED lysrör

Många bra skäl att byta till LED lysrör

Det finns många goda skäl att byta ut dina gamla lysrörsarmaturer mot lysrörsarmatur LED. Bland annat kan du spara pengar, spara tid samt spara el. Med en LED lysrörsarmatur så får du en modernare lösning och en mer kostnadseffektiv belysning.

Många av de lysrörsarmaturer som finns idag, de går att använda tillsammans med ett LED lysrör, men du kan även välja att köpa en ny lysrörsarmatur LED.

Ett mycket bra skäl att gå över till LED lysrör det är just att energikostnaderna sänks och det rejält. Man brukar säga det att ett LED lysrör, det förbrukar i snitt 60 % mindre än det vanliga med kvicksilver.

Bra anledningar att skaffa en LED lysrörsarmatur

Det är inte bara energikostnaden du kan sänka genom att byta ut dina lysrör. Du kan även minska underhållskostnaderna. Det eftersom att ett LED lysrör, det håller upp till tre gånger längre än de traditionella lysrören. Dessutom så ger de minst lika bra ljus.

En annan bra anledning att gå över till lysrörsarmatur med LED, det är att du slipper lysrör med kvicksilver. Det är bra för miljön! Det minskar även koldioxidutsläpp, just på grund av att dess energiförbrukning är så mycket lägre.

Lysrör med LED, de är även mer hållbara än de traditionella lysrören. Det beror på att lysrören med LED, de är tillverkade av en mycket tålig plast som heter polykarbonat.

Lysrör sitter ofta i armaturer som finns över diskhon i köket, eller över handfatet på toaletten. I dessa har man länge använt kvicksilverlysrör. Men numera går det alltså bra att satsa på bättre alternativ med LED.

Så är det dags för dig att byta det lysrör du har, passa då på att byta till ett till led-lysrör. Det ger ett bra ljus, utan att flimra. Sedan är det även så att i de flesta fall är de enkla att byta, eftersom du många gånger kan ersätta de du har med ett led-lysrör.