På nätet och i butik

På nätet och i butik

Tretti säljer vitvaror till privatpersoner. I flera år har man sålt vitvaror till svenskarna via nätet, faktiskt har man korats till årets e-handlare inom vitvaror hela nio gånger. Den första gången redan i 2006.  Det är Pricerunner som delar ut priset, som baseras på deras konsumentbedömningar. Det är med andra ord nöjda kunder som är orsaken till att tretti fått priset. Prisjakt.nu gav dem dessutom priset ”årets nätbutik” i 2018, även detta i kategorin vitvaror.

Tretti har dock inte nöjt sig med detta, utan har lanserat sina första fysiska butiker i januari 2020 och flera kommer att lanseras under början på 2020. Det är kombination av fysiska butiker och näthandel som ska skapa Trettis fortsatta succé på den svenska marknaden, uttalade Esben Aabenhus till market.se i september 2019. Man planerar att på sikt ha en kedja på 100 butiker i Sverige. Detta ska ske genom franchisetagare.

Levererar i hela landet

Handlar du dina vitvaror på nätet, kan tretti leverera i hela landet och har fri frakt fram till tomtgränsen. Detta är en del av det välkända koncept som gett tretti sitt goda rykte bland konsumenter.  Självklart kan man beställa både med inbärning och med montering, om man vill betala den minimala merkostnad som detta innebär. Så länge varan är ouppackad i originalemballage har du dessutom 365 dagars öppet köp.

Komplett sortiment

Tretti har allt man behöver i ett kök. Det finns flera olika sorters kyl och frys, både kombiskåp och var för sig, till förvaring av mat. Spisar, ugnar och fläktar samt olika matberedare för tillberedningen. Diskmaskiner för rengöring av köksattiraljer. Via Ikonkök kan man även erbjuda köksbänkar och andra tillbehör. Det finns produkter för personlig hygien och annan personvård. Självklart är sortimentet även stort vad gäller tvättmaskiner och torktumlare och -skåp. Tretti är en komplett vitavaruleverantör med nordens största sortiment av vitvaror.