Så enkelt kan man hitta frisörer på Södermalm

Så enkelt kan man hitta frisörer på Södermalm

Med dagens teknologi så har det blivit bra mycket enklare att hitta det man söker. Det oavsett om man är ute efter att hitta bra frisörer Södermalm eller vill hitta närmaste verkstad. Via nätet och framför allt då Google är det många som hittar det som eftersöks. Det är bra för dig som är företagare. Sedan finns det även andra sätt att använda för att hittas på. Som en app till exempel. En sådan är Hairdressr. Den är för dig som är ute efter frisörer, så väl som för dig som är frisör och vill nå ut till kunder!

För dig som är frisör

Du som har ett eget företag i form av en hårsalong, för dig finns det många fördelar att satsa på det som Hairdressr erbjuder. Med hjälp av dem och deras app så kan du öka dina bokningar samt bygga upp ditt varumärke på ett riktigt bra sätt. För dig som är frisör så är det bara att skapa en profil, det tar inte många minuter. Bokningar kan sedan göras av personer som söker frisörer Södermalm. Dessa bokningar hamnar då i det bokningssystem du redan har idag.

En stor fördel med Hairdressr är att du som frisör kan använda dig av den helt gratis. Det enda du behöver göra det är att ladda ner appen till din telefon, det funkar för både Android och iOS. Sedan kan du ladda upp en bra profilbild, samt även gärna bilder på tidigare jobb du gjort, så som klippningar, färgningar, stylingar med mera. Fyll sedan i alla info om dig och den salong du har. Sedan kommer du att synas i appen för alla som söker efter frisörer i det område du jobbar.

Det som kunder sedan kan göra, det är att boka tid hos dig, direkt via appen. Det går då in i ditt eget bokningssystem. Kunderna kan efteråt välja att betygsätta dig och din salong samt att de även kan skriva en recension om de har lust. Ju fler och bättre omdömen du och din salong får, desto högre kommer du att rankas när personer söker efter frisörer i appen.

För dig som letar efter en bra frisör

För dig som är på jakt efter en bra frisör, i ett visst område, du kan använda dig av Hairdressr för att få fram flera alternativ. Så är det ett visst område i Stockholm som du vill veta om det finns en bra frisör i, så är det bara att söka efter frisörer Södermalm till exempel. Du får då upp en lista, som baseras på dels avståndet, dels vad för betyg salongerna har sedan innan.

Du kan sedan boka in en tid hos den frisör du vill gå till. Efter ditt besök är det bra om du ser till att sätta betyg du med. Det så att andra användare kan ha nytta av det. Du får gärna även skriva en recension om ditt besök. Det så att andra kan se vad du tyckte om ditt besök.