Smidigt använda dig av en gallerskopa

Smidigt använda dig av en gallerskopa

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Är det så att du ofta jobbar med material som är grovt eller material som har stora partiklar, så kan det vara smart att använda en så kallad gallerskopa. Det är helt enkelt en typ av skopa med ett galler-liknande mönster eller perforeringar i botten. Detta så att du får med det material du behöver i skopan medan resten kan passera ut. Du kan hitta ett brett sortiment av gallerskopor hos Scanbolt.

Vad du ska tänka på då du väljer gallerskopa

Idag finns det flera varianter av gallerskopa att välja på. Så ska du köpa en till din maskin, så är det bra att fundera på vissa saker. Till exempel bör du välja en gallerskopa som passar ditt användningsområde samt att den även bör passa storleken på det material du kommer att hantera. Det finns gallerskopor i en mängd olika storlekar, så du bör se till så att den skopa du väljer klarar av att rymma den mängd material du behöver hantera.
Välja rätt material på skopan

En annan sak att tänka på är vad för material det ska vara på gallerskopan. Det finns skopor i rostfritt stål, plast och aluminium. Väljer du en gallerskopa från Scanbolt så är den i Hardox slitstål.

Välja gallertyp på skopan

Gallerskopor kommer med olika typer av galler. Det kan vara rektangulära eller runda perforeringar av olika storlekar. Så du bör fundera på vad för gallertyp det är som passar dig och det material du jobbar med.

Hitta en bra gallerskopa för dina behov

Om du ofta behöver sortera ut sten eller jord så är en gallerskopa det som klarar jobbet. För att du ska hitta en bra gallerskopa för dina behov så rekommenderar vi dig att kolla in de som Scanbolt har i sitt sortiment. Hos dem kan du även hitta andra bra skopor för din maskin som du kanske har behov av.