Solstol eller solsäng?

Solstol eller solsäng?

Är du ute efter den perfekta möbeln att ha i trädgården där du kan njuta av solen? Då ska du välja att köpa dig en solstol eller en solsäng. Eller varför inte båda? En solstol har just formen av en stol, men går ofta att fälla bakåt. En solsäng är för att ligga ner i. Oavsett vad du föredrar, så har du en del saker att fundera på inför ditt köp. Om du vill, köp solsängar och solstolar på vidaxl.se. Det du allra först ska kika efter, det är bekvämligheten. För det är ju vad som spelar allra störst roll. Det ska ju vara skönt att sitta eller ligga i din solstol eller solsäng. Därför bör du satsa på en bra modell som du känner passar dig.

Hitta rätt solsäng

Om det är en solsäng du planerar att köpa, så är det bra att fundera på vad det ska vara för material i den. Det finns idag många olika material att välja mellan. Det kan vara bra att välja ett material som är lätt att torka av, då man ofta ligger och solar i denna och svettas. Ramen i sig kan även det vara i olika material som trä, metall eller plast. Fundera även på var den ska stå, så att du väljer en storlek som passar. Storleksmässigt bör den ju även passa din längd. Det så att du inte har fötter eller huvud utanför.

Hitta rätt solstol

Om du föredrar att köpa en solstol, så är det även här bra att fundera på material. Trä kan vara ett bra alternativ och då ha en mjuk dyna i. Det finns även solstolar i plast så väl som i metall och i tyg. Det finns många bra alternativ. Fundera på om du bara ska ha den då du solar, eller om du vill kunna sitta i den och göra annat med.